Hej - en d...

  • 's profilbillede Emne forfatter
  • Gæst
  • Gæst
16 år 3 måneder siden #1029584 af
Besvaret af på emne Hej - en d...
du skal huske at pille gællerne ud af dem inden du ryger dem ellers bliver de hurtige surer
Bilag:

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

  • 's profilbillede Emne forfatter
  • Gæst
  • Gæst
16 år 3 måneder siden #1029578 af
Besvaret af på emne Hej - en d...
Hvis det er varmrygning - og de efterfølgende opbevares i køleskabet - så en lille uge.
Du kan både smage og lugte når de bliver for gamle!

Mvh båden PISCATOR

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

  • 's profilbillede Emne forfatter
  • Gæst
  • Gæst
16 år 3 måneder siden #1174914 af
Hej - en d... blev oprettet af
Hej - en dejlig aftentur på Øresund med den gamle, hvor vi denne gang fandt en del gode makreller omkring de 800 gr (og midstede en del) - Tak til Allan Nielsen for friske tobis. Har tænkt mig at ryge dem i morgen på weberen - nogen der ved hvor lang tid de kan holde i køleskabte efter rygning ?

Mvh
Bilag:

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

Tid til at oprette siden: 0.147 sekunder
Leveret af Kunena Forum
Vi bruger cookies på Smaabaadsklub.dkPå Smaabaadsklub.dk bruger vi cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på Smaabaadsklub.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik. Læs mere her
ja, jeg accepterer