-
Forum
-
Hovedforum
-
SSK
-
Hej - en d...
Hej - en d...
-
-
Emne forfatter
-
Gæst
-
16 år 3 måneder siden #1029584
af
du skal huske at pille gællerne ud af dem inden du ryger dem ellers bliver de hurtige surer
Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen
-
-
Emne forfatter
-
Gæst
-
16 år 3 måneder siden #1029578
af
Hvis det er varmrygning - og de efterfølgende opbevares i køleskabet - så en lille uge.
Du kan både smage og lugte når de bliver for gamle!
Mvh båden PISCATOR
Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen
-
-
Emne forfatter
-
Gæst
-
16 år 3 måneder siden #1174914
af
Hej - en dejlig aftentur på Øresund med den gamle, hvor vi denne gang fandt en del gode makreller omkring de 800 gr (og midstede en del) - Tak til Allan Nielsen for friske tobis. Har tænkt mig at ryge dem i morgen på weberen - nogen der ved hvor lang tid de kan holde i køleskabte efter rygning ?
Mvh
Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen
-
Forum
-
Hovedforum
-
SSK
-
Hej - en d...
Tid til at oprette siden: 0.147 sekunder