-
Forum
-
Hovedforum
-
SSK
-
er der nog...
er der nog...
-
-
-
Gæst
-
16 år 2 måneder siden #1030291
af
Hej Jesper hvis du har nogle spørgsmål om indlægget(8728) er du da velkommen til at ringe til mig du kan finde mit nr. under bruger
Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen
-
-
-
Gæst
-
16 år 2 måneder siden #1030287
af
Så nyt at det ikke er nedslidt så fra sidste uge
Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen
-
Henrik Erichsen
-
-
Offline
-
Platinum Member
-
Mindre
Mere
-
Indlæg: 608
-
Modtagne Tak: 0
-
-
16 år 2 måneder siden #1030284
af Henrik Erichsen
Øhhh nu skriver du nye klubblad... hvor nyt er det ?
Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen
-
-
-
Gæst
-
16 år 2 måneder siden #1030277
af
Det helt essentielle er at de saltes og tørres godt i frisk luft inden røgning. Jeg plejer at tænde et lille bål af bøgepinde eller frugttræ i den ene side af grillen - når det brænder lystigt lægger jeg risten og fiskene på og på med låget. Åbent spjæld i bunden og toppen og så ryger det som bare fanden. Luk så til i bunden så der ikke blir for varmt - luk op en gang i mellem for lidt ilt så den ikke går ud. Jeg synes de smager lidt af tjære hvis jeg bruger grillbriketter - men det er nok bare mig...
Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen
-
-
-
Gæst
-
16 år 2 måneder siden #1030271
af
Prøv og læse dit nye klubblad. Der er en fin artikkel om lige det.....
Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen
-
-
-
Gæst
-
-
Forum
-
Hovedforum
-
SSK
-
er der nog...
Tid til at oprette siden: 0.191 sekunder