En dejlig eftermiddag på Øresund med høj sol, hvor vi fik en håndfuld torsk med den største på omkring 4 kg. Istedet for et billede af den er der her et billede af de fiskedeller som jeg brugte en af de lidt mindre fisk til. Opskriften er nogenlunde sådan her: Ca. 500 gram torskefillet, Hakket med stavblender, i med 1/2 tsk salt og lidt peber og køres sejt. Op i en skål. 2 små løg og to små gulerødder choppes og blendes med stavblenderen (man kan bruge Chilli, koriander hvis man vil have thaideller). 2-3 æg smides i blenderen. Det hele røres med lidt hvedemel (3-4 spsk) og fisken til en passende konsistens. Det må gerne være blødere end alm. flæskefars. Steges ved medium varme og serveres med hjemmelavet remoulade. Mums, så bliver sådan en tur ikke bedre.
Vi bruger cookies på Smaabaadsklub.dkPå Smaabaadsklub.dk bruger vi cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på Smaabaadsklub.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik.Læs mere her ja, jeg accepterer