Praktisk info:Vi starter kl. 10.00 og slutter mellem kl. 15.00 og 16.00 afhængig af den afsluttende spørgerunde.
Medbring praktisk tøj, da der er en udendørs aktivitet.
Vi starter med et stykke franskbrød og kaffe/the, derefter røgeteori og røg i lange baner (der er sandsynlighed for at tøjet lugter lidt, når dagen er omme ?)
Vi slutter dagen med et stort tag-selv-bord med div. røgvarer og evt. noget af det, vi selv har lavet.
Der vil bl.a. være bacon, vildt, mørbrad, rygeost, oste, ørred/laks og makrel m.m.
Der vil i løbet af dagen blive gennemgået flere typer ovne, kold/varm røg, div. hjælpemidler og materialer, hygiejne, kødkvaliteter og evt. knivslibning.
Prisen er 100 kr. og man er først tilmeldt, når man har betalt på mobilepay 715635 samt tilmeldt sig her på hjemmesiden. Der er 17 pladser, og tilmeldningen sker efter først-til-mølle-princippet.
Det er kun medlemmer af MSK, der kan deltage.
Der vil blive åbnet for tilmelding lørdag den 5/2-2022.
Hvis nogle ikke føler sig raske, bedes de ikke møde op (Corona). Vi opfordrer til at man har gyldig Coronapas.
Der vil på dagen kunne købes Raadvad filetknive i proff kvalitet til en god pris.
Hvis nogle ønsker overnatning på kursusadressen, kan det aftales direkte med Jens Mærsk på tlf.40176060. Prisen er 250 kr. pr. person.
Evt. spørgsmål kan rettes til:
Lui Tang Jensen
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
2480 4851
Vel mødt – Bestyrelsen i MSK