En lille forret
Indbagt laksefilet (6 pers)
2 stk. laskefilet (ca. 1,4 kg. pr stk)
500 g butterdej
½ dl. fløde
Frisk dild
1 æg
1 lille glas rød kaviar
Cherrytomater
Citron
½ l. creme fraiche (38%)
1 glas hele grønne asparges
Krølsalat
Fjern skind og ben på fileterne
Den ene hakkes fint og drysses med lidt salt og peber
Den blendes med fløde og dild.
Denne fars fordeles på laksestykket og stryges glat med en kniv.
Buttterdejen udrulles og svøbes om den farserede lakseside.
Pensles med æg og bages ved 180 grader til den er gylden (ca. 20 til 25 min)og lad den blive kold.
Creme fraichen røres med kaviar og lidt citronsaft (laves i god tid så kaviaren kan afgive farve).
Begge dele kan laves dagen før
Pyntes med cherrytomat, grønne asparges, krølsalat og en citronskive.
Stramme liner
Allan (Team Cjap)